Testata Albergo

Hotel Galeno se nahaja v Auronzo di Cadore v cetrti Reane v ulici Pause nekaj sto metrov od smučišč. Zgrajen v devetnajstem stoletju in popolnoma prenovljen leta 1960, nahaja se v zelo mirnem okolju in je idealen za vaše pocitnice v Auroncu.

Njegova lega je idealna zhodišcna tocka za vaše ekskurzije v Dolomite in prijetne sprehode v cudoviti naravi.Reception Albergo Galeno

Družinsko vodenje hotela garantira odlicno domaco kuhinjo in poleg gostoljubnosti, gostom nudi sledece:
- sobe z kopalnico
- TV, telefon
- dvigalo
- restavracija
- manjša restavracija
- TV sala
- bar
- vrt s paviljonom
- proga za balinanje
- igre
- zasebno parkirišce


Se nahaja na 864 mt. nadmorske višine in ima približno 4000 prebivalcev. Obèina Auronzo se razteza8Kmv najdaljši dolini Cadora. Mestece ima 11 èetrti; Cima Gogna, Cella, Villapiccola, Villagrande, Riziò, Reane, Pause, Ligonto, Giralba, San Marco in Misurina.
Soggiorno Na severu mejuje z Monte Ajarnola Dalle Tre Cimedi Lavaredo na jugu pa delno mejuje z Marmole in delno z jezerom Sv. Caterine. To jezero je nastalo v 30-ih letih, ko je bil zgrajen jez, kateri je omogoèil izgradnjo plaže in ogrevanega bazena. Na jezeru se skozi leto odvijajo razlièna dogajanja kot tekmovanja v kanuju in motonavtiki.
Omembe vredne so tudi : cerkev s. Giustina in Villagrande zgrajena leta 1208, ki je najveèja cerkev v dolini Cadore. Cerkev Sv. Lucano zgrajena v neoklasiènem slogu se nahaja v Villa piccola,ter cerkev Sv. Caterine v Celli.

Sala da pranzo

Auronzo obdajajo eni izmed najlepših dolomitskih hribov kot so: Tre Cime di Lavaredo, i Cadini, Croda dei Toni, Corno del Doge, Marmarole pravi raj za alpiniste. V preteklosti so biliprizorišèe hudih spopadov med drugo svetovno vojno.
V Palusu lahko obèudujete gozd Somadida, kateri je bil podarjen Beneški republiki leta 1463, od Kadorinov, za pridobitev lesa za izgradnjo ladji. Med obdobjem Serenissime (Beneške Republike) je Auronzo bilpoznan tudi zarudnike svinca, cinka in srebrà, ki danes ne obstajajo veè.